Om meg

Artist, låtskriver, forfatter, Indre Styrketrener, Indre Styrketrener og kursholder. For tiden studerer jeg også NLP / Mental trening og RTT.

Min karriere som musiker og låtskriver startet da jeg kom på fjerdeplass i Idol 2004. I tiden etter Idol ga jeg ut singelen «Sommerflørt» som var nr 1. på VG-lista i hele 5 uker.

Deretter kom debutalbumet «Døgnvill» skrevet av Stargate, Lyng, Espen Lind og Amund Bjørklund som havnet på tredjeplass på VG-listas albumliste. I tiden som fulgte flyttet jeg til Los Angeles for å jobbe som låtskriver for Honua Music og for å finne et nytt musikalsk uttrykk for meg som artist. 

I 2014 gjorde jeg comeback som artist med den feststemte låten "PRTeY" Prod av Axident - Andreas Schüller og oppfølgeren "Don ́t Care", produsert av Donkeyboy. Tredjesingelen ble "Electric City". Gav ut EP’en “LA-Files”, med fem låter skrevet i perioden i LA, sammen med Schüller og Justin Tranter.

I januar 2015 var jeg aktuell i TV-programmet Mitt Dansecrew på TV 2 og med singelen «Heels Off». I mai samme år slapp jeg sommerlåta «Play My Drum» som nådde en andre plass på VG-lista med en stream på Spotify på 26.500.000 i skrivende stund. 

Sommeren 2015 var jeg med på VGs Sommershow-turné og på VG-listekonsertene rundt i Norge. I november 2015 gav jeg ut låta «Night After Night» som klatret raskt opp på Spotifys lister og per i dag er låta streamet snart 13 millioner ganger.

I februar 2016 fulgte jeg opp med «Moonrise». Sangen ble brukt som kjenningsmelodien for TV-programmet "Paradise Hotel". 

I mai 2016 signerte jeg med Universal Music og ga ut singelen «Blue» som ble "ukens låt" på P3. I September samme år gav jeg ut singelen ”LIQR” i forbindelse med serien ”SKAM” som gikk på NRK. Sangen er selve åpningen av 2. Sesong.

I November 2016 slapp jeg låta «Hiding» og turnerte med den på P4-s Vinterlyd.

2017 gikk jeg tilbake til å synge på norsk og lagde en sår låt som heter «Ta Me Dit» med Morgan Sulele, deretter slapp jeg sommersangen «Bungalow» med Temur som featuring. Med disse låtene opptrådte jeg på store arenaer med VG-lista turnéen. I november samme år kom låta «Fall» med Onkl p.

 I 2018 var jeg medskribent på sangen «Heads Up» av Superjunior.

Senere det året ble jeg mor, men var tilbake igjen i 2020 med låta «det bli bra igjen» som ble A-lista på P1.

I 2020 var jeg med på en fantastisk reise med Stjernekamp på NRK, her kom jeg på 2 plass. Det året debuterte jeg også som forfatter med en serie barnebøker som handler om enhjørningen Corny.  

I 2021 startet jeg etter mange års erfaring med mental trening nettkurset Indre Styrketrening. Der lærer jeg jeg bort alt jeg har lært og erfart innen mental helse de siste 30 årene.

I 2022 var jeg medlåtskriver på låta "Someone" til Northkid på Melodi Grand Prix som tok en andre plass i den norske finalen.

I 2023 deltok jeg selv med sangen "Drøm d bort" - den ble det laget over 1000 tiktoks til og ble "indre styrke"-sangen.

2023 er året der jeg gir ut mye ny musikk - nå også tilbake til festmusikk.